Java Hosting

WOSAH is een hostingbedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in Java Hosting. Wij bieden hosting oplossingen voor Java Webapplicaties in de breedste zin van het woord, zoals Content Management Systemen, Intra- en Extranet applicaties, Webportalen maar ook J2EE Maatwerk applicaties en Open Source Java Oplossingen
WOSAH biedt zowel maatwerk als kant-en-klare oplossingen. Hierbij kunt u kiezen tussen verschillende Java Applicatie Servers en database combinaties (o.a. Tomcat, Glassfish, MySQL, PostgreSQL). Informeer naar de mogelijkheden voor het hosten van uw Java applicatie.

Ervaring in Java


WOSAH heeft een ruime ervaring met het ontwikkelen en beheren van Java applicaties. Wij hebben een brede ervaring met verschillende Java versies en applicatie servers. Hierdoor is WOSAH in staat om de in productie name van een Java Applicatie soepel te laten verlopen. WOSAH heeft o.a. ervaring met het hosten van applicaties die gebruik maken van Java Frameworks als Hibernate, Spring, Struts, MMBase, Cocoon, Castor en eXist. Neem voor meer informatie contact op met WOSAH.